Fren Yerine Gaza Bastı, Öğrenciler Son Anda Kurtuldu!

İstanbul Güngören'de geri manevra yapan sürücünün fren yerine gaza basması sonucu devrilen otomobil, okuldan dönen öğrencilerin tehlikeden kaçınmasını sağladı.

This browser does not support the video element.

İstanbul’un Güngören ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, geri manevra yapan bir sürücü fren yerine gaza basınca otomobil devrildi. O sırada okuldan dönen öğrenciler, yaklaşık bir metrelik yükseklikten devrilen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kaza, Güngören Akıncılar Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre aracın sürücüsü geri manevra yaparken hızla geri gitmeye başladı. Kontrolden çıkan araç, bir iş yerinin önüne devrildi. Öğrenciler, arabanın hızla geldiğini fark ederek kaçmayı başardılar ve büyük bir faciadan kurtuldular. Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri devrilen araçta sıkışan ve yara almadan kurtulan sürücüyü aracın içinden çıkardı. Kaza sonrası şoka giren sürücü, gözyaşlarına boğuldu. Dönme tehlikesi geçiren araç, çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kazanın anı, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, aracın geri geri geldiği ve öğrencilerin son anda kaçtığı anlar yer aldı.

İstanbul'da tatlıcıya silahlı saldırı Fatih'te Tramvayın Çarptığı Kişi Ağır Yaralandı, Seferler Durduruldu Avcılar'da Bıçaklı Yol Verme Kavgası: 3 Yaralı Sefaköy metrobüs durağında yangın korkuttu İstanbul'da Polise Bıçakla Saldıran Zanlı Tutuklandı İstanbul'da tartıştığı eşini silahla öldürüp kaçan cani koca yakalandı