FM 25’ten Kötü Haber! Football Manager 2025 Çıkış Tarihi Değişti

Football Manager 2025'in beklenen çıkış tarihi 26 Kasım 2024 olarak açıklanmıştı. Ancak Sports Interactive, oyunun çıkış tarihini Mart 2025’e ertelediğini duyurdu.

Uzun süredir beklenen Football Manager 2025 (FM 25) oyununun çıkış tarihi değişti. İlk olarak 26 Kasım 2024 olarak duyurulan tarih, Sports Interactive'ın yaptığı son açıklama ile Mart 2025'e ertelendi. Geliştirici ekip, bu kararın arkasında yatan sebepleri kamuoyuyla paylaştı.

Açıklamada, "Değerlendirmelerin ardından, Sports Interactive zor olsa da Football Manager 25’in yayınlanmasını biraz daha erteleme kararı aldı. SEGA, lisans verenlerimiz ve ortaklarımızla yaptığımız görüşmelerin ardından, en iyi çözümün oyunun yayınlanmasını Mart 2025’e ertelemek olduğuna karar verdik." ifadelerine yer verildi.

Şirket, "Son Eylül Ayı Geliştirme Güncellemesi raporumuzda, Football Manager’ın yeni döneminin ilk bölümünde olabilecek en iyi deneyimi sunmak için kendimize daha fazla zaman tanımak adına FM 25’in çıkış tarihini ertelememiz gerektiğini belirtmiştik," diyerek ek süreye ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

FM 25’in, serideki en büyük teknik ve görsel gelişimi temsil ettiğini ve bu nedenle kaliteyi riske atmamak adına acele edilmemesi gerektiği ifade edildi. Geliştirici ekip, oyunculara güvenleri ve destekleri için teşekkür ederek, gecikme nedeniyle para iadesi talep etmek isteyenlerin satıcılarıyla iletişime geçmeleri gerektiğini duyurdu.

Oyunun ön siparişini veren oyuncuların yaşadığı hayal kırıklığının farkında olduklarını belirten Sports Interactive, gelişmiş erişim özelliğinin yeni çıkış tarihinden önce kullanılabilir olacağını ve yeni oyun tanıtımının da Ocak 2025’in sonuna alınacağını bildirdi.

FM 25 için sabırlı olan tüm oyunculara teşekkür eden ekip, yeni bir dönem başlatmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!