FETÖ'den İhraç Edilen Eski Uzman Çavuş, 5 Yaşındaki Çocuğa Tacizden Tutuklandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, FETÖ'den ihraç edilen eski uzman çavuş O.D., komşusunun 5 yaşındaki çocuğuna cinsel tacizde bulunmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde şok eden bir olay yaşandı. FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen eski uzman çavuş O.D. (37), komşusunun 5 yaşındaki çocuğuna cinsel tacizde bulunmakla suçlandı. Olay, küçük çocuğun durumu ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Ailenin ihbarı üzerine Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçti ve O.D.'yi gözaltına aldı.

2015 yılında da bir kız çocuğuna cinsel tacizden dosyası bulunduğu belirtilen O.D., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!