Fenerbahçe’nin Tecrübeli Forveti Edin Dzeko Gol Serisine Döndü

Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, Bodrum FK karşısında attığı golle bu sezon Süper Lig'deki 6. golünü kaydetti. 38 yaşındaki deneyimli futbolcu, ligdeki başarılı performansını sürdürüyor.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Bodrum FK’yı 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin kaptanı Edin Dzeko, 55. dakikada Amrabat’ın asistini gole çevirerek takımı adına önemli bir katkı sağladı. Ligde çıktığı ilk dört maçta da gol atan Dzeko, 6. haftada Galatasaray derbisinde fileleri havalandırmış, ardından iki maçlık gol suskunluğunu bu karşılaşmayla bozdu. Bu sezon Süper Lig'de 8’i ilk 11 olmak üzere toplam 9 maçta forma giyen Dzeko, yeşil-beyazlı ekibe karşı 87 dakika sahada kaldıktan sonra yerini Mert Hakan Yandaş’a bıraktı.

Dzeko, Süper Lig’deki performansının yanı sıra Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 gol kaydederek Fenerbahçe’nin önemli hücum silahlarından biri olmaya devam ediyor.

Call Of Duty: Black Ops 6’da Birden Fazla Son Var Mı? Beetlejuice Beetlejuice, Dune 2'yi Geride Bırakarak Gişe Rekoru Kırdı Celtics’in Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu Hogwarts Legacy 2, Hogwarts'ın Ötesine Geçmeli "Yenidoğan Çetesi" skandal diyalogları; "Şaka maksatlı öyle söyledim'' Yenidoğan Çetesi iddianamesi kabul edildi! İşte can yakan o detaylar..