Fenerbahçe, 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı Kazandı

Voleybolun devleri karşı karşıya geldi! Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nın sahibi oldu.

Fenerbahçe Medicana, 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Maç, İstanbul'daki Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda gerçekleştirildi. İlk set oldukça çekişmeli geçti ve Fenerbahçe, 25-23'lük skorla öne geçti. İkinci set ise Eczacıbaşı'nın etkili performansıyla sona erdi ve turuncu-beyazlılar bu seti 25-22 kazanarak durumu eşitledi.

Üçüncü sette, özellikle Melissa Vargas'ın etkili smaçlarıyla Fenerbahçe, seti 25-21 alarak yeniden öne geçti. Dördüncü sette de üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe, bu seti de 25-21 kazanarak maçta durumu 3-1'e getirerek kupanın sahibi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik ederek, "Her iki takımımıza göstermiş oldukları performans için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Joker 2 Bekleneni Veremedi, İlk Filmi Sevenler İçin Alternatifler Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Toy Story 5, Lightyear’ın Yarattığı Hayal Kırıklığını Onarıyor Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Until Dawn Remake'i Başarısızlıkla Sonuçlanabilir Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı