Fatih'te Tur Teknesinde Korku Dolu Anlar: Anne ve Çocuğu Denize Düştü

Eminönü'nde yaşanan olayda, anne ve 2,5 yaşındaki çocuk suya düştü, baba ve tekne kaptanı kurtardı.

This browser does not support the video element.

Fatih'te, gece saatlerinde yaşanan olayda bir tur teknesinden inmek isteyen anne ve kucağındaki çocuğu denize düştü. Baba ve tekne kaptanının müdahalesiyle kurtarılan anne ile çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Eminönü iskelesinde meydana geldi. Sarıçayır ailesi tur teknesiyle yaptıkları gezinin sonunda kıyıya yanaştı. Anne Resime Sarıçayır, kucağındaki 2,5 yaşındaki kızı E.Ç. ile tekneden inmek isterken dengesini kaybederek suya düştü.

Durumu fark eden baba, dehşete kapılarak denize atladı. Aynı anda tekne kaptanı da suya atlayarak babaya yardımcı oldu. Anne ve çocuğu kısa sürede kurtarılırken, sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Anne ve çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Tekne kaptanı, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bağcılar'da zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı Madde kullanan 3 çocuk hasta karşılama personelini darp etti Cadde üzerinde drift atan sürücüye 34 bin 303 TL idari para cezası Ataşehir'de Mobilya Dükkanında Çatı Yangını: Çatı Küle Döndü Düğün konvoyunda davulcuya motosiklet çarptı: O anlar kamerada Ispartakule TEM Otoyolu'nda Seyir Halindeki Otomobil Alev Topuna Döndü