Facebook ve Instagram'a Yapay Zeka Reklam Desteği Geliyor!

Meta, Facebook ve Instagram için yeni yapay zeka destekli reklam düzenleme aracını duyurdu. Bu özellik, reklam verenlere yaratıcılıklarını sınırsızca ifade etme ve hedef kitlelerine daha etkili ulaşma fırsatı sunuyor.

Meta, sosyal medya platformları Facebook ve Instagram için reklam dünyasında çığır açacak bir yenilik sunuyor. Yeni yapay zeka destekli reklam düzenleme aracı, reklam verenlerin yaratıcılıklarını sınırsız bir biçimde ortaya koymalarına olanak tanıyacak.

Meta'nın duyurduğu bu yeni özellik, reklam verenlere görselleri üzerinde diledikleri değişiklikleri yapma ve tamamen yeni görseller oluşturma fırsatı veriyor. Örneğin, mevcut bir ürün görseline farklı arka planlar ekleyebilir, ürünün rengini veya boyutunu değiştirebilir ya da tamamen yeni bir ürün tasarımı ortaya çıkarabilirler. Böylece, hedef kitlelerinin dikkatini çekmek ve onlarla daha derin bir bağ kurmak için etkili reklamlar hazırlamak artık daha kolay hale geliyor.

Yeni reklam düzenleme aracının, 2024 yılı başına kadar küresel çapta reklam verenlerin kullanımına sunulması planlanıyor. Aracın sunduğu ilk özellik, video içeriklerine odaklanarak videoların en boy oranını yapay zeka yardımıyla genişletebilme imkanı sağlıyor. Ayrıca, statik görüntülerden videolar oluşturmayı mümkün kılan Görüntü Animasyonu özelliği de özellikle Reels gibi kısa video platformlarında optimize edilecek.

Meta, bu yapay zeka aracının reklamcıların iş yükünü azaltmayı ve iş süreçlerini kolaylaştırmayı amaçladığını belirtiyor.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!