EURO 2024 Heyecanı Serdivan’da Yaşanacak

EURO 2024 yarışının nefes kestiği Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını heyecanla bekleyen Serdivanlıları sevindirecek haber Serdivan Belediyesi’nden geldi.

14 Haziran 2024 Cuma günü başlayıp 14 Temmuz 2024 Pazar günü sona erecek olan EURO 2024 heyecanında vatandaşlar maçları Serdivan Belediyesi’nin Aile Çay Bahçesi’nde dev ekranda seyretme fırsatı bulacak.

Başkan Osman Çelik Müjdeyi Verdi

Konuyla ilgili konuşan Başkan Osman Çelik, “Serdivan Belediyesi Aile Çay Bahçesinde tüm maçları turnuva sonuna kadar vatandaşlarımızla birlikte dev ekranda izleyebileceğiz. A Milli Futbol Takımımızın ilk maçının oynanacağı 18 Haziran Salı günü bizler de hemşehrilerimizle bir arada maçı seyredeceğiz. A Milli Futbol Takımımıza başarılar diliyorum. Bu heyecanı Serdivanımızda yaşayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm vatandaşlarımızı organizasyonumuza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ilk maçı olan Almanya-İskoçya maçı bugün 22.00’de Serdivan Belediyesi Aile Çay Bahçesinde dev ekranda canlı yayınla vatandaşlar ile buluşacak.

Harry Potter Evrenindeki En Güçlü 30 Büyü Game of Thrones’daki Tüm Haneler Sıralandı The Sims Serisinin Tüm Oyunları Sıralandı: Hangi Oyun En İyisi? Steam’e Göre En Rahatlatıcı 10 Oyun House of the Dragon 3. Sezonda Büyük Rol Oynayabilecek 10 Karakter Yüzüklerin Efendisi’nde Cüceler Neredeydi?