Esenyurt'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Engelli Kadına Çarptı: 2 Yaralı

Esenyurt'ta bir otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek engelli bir kadına çarptı. Kazada yaralanan kadın ve sürücü hastaneye kaldırıldı; kadının durumu ciddiyetini koruyor.

This browser does not support the video element.

Esenyurt Gökevler Mahallesi 564. Sokak'ta saat 15.40 sıralarında meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, önce yolda yürüyen engelli bir kadına çarptıktan sonra park halindeki minibüse çarparak durdu. Kazanın ardından engelli kadın ve otomobil sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı ve engelli kadının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Büyükçekmece’de Polisten Kaçan Araç Ağaçlara Çarptı: 2 Gözaltı PKK/KCK'lı Çiğdem Aslan'ın yakalandığı operasyonun detayları! Fatih'te genç kadın otel odasında ölü bulundu Bağcılar'da zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı Madde kullanan 3 çocuk hasta karşılama personelini darp etti Cadde üzerinde drift atan sürücüye 34 bin 303 TL idari para cezası