Engin Polat Tahliye Oldu, Dilan Polat'ın Hayranları Sevinç Çığlıkları Attı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla yargılanan Engin Polat, tahliye edildi. Eşi Dilan Polat, adliyede sevinç çığlıkları atarken, hayranları da bu coşkulu anlara eşlik etti.

This browser does not support the video element.

Dilan-Engin Polat çifti, geçtiğimiz aylarda kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanmıştı. Önce Dilan Polat'ın ardından da bugün açıklanan ara kararla Engin Polat, babası Sezgin Polat ve kardeşi tahliye edildi.

Adliyede Sevinç Anları

Engin Polat’ın tahliye haberini alan Dilan Polat, adliye koridorlarında sevinç çığlıkları attı. Kardeşi Sıla Doğu'ya sarılan Dilan Polat, büyük bir coşkuyla karşılandı. Hem adliye içinde hem de dışarıda bekleyen hayranları, Polat'ı yalnız bırakmayarak sevinçlerini dile getirdi.

Çorlu'ya Gitti

Dilan Polat, tahliye sonrası eşi Engin Polat’ı karşılamak üzere Çorlu’ya hareket etti. Çiftin yargılandığı davada, yasa dışı paraların aklanması ve sahte belgelerle ticaret yapıldığına dair iddialar yer alıyordu. İddianamede, yasa dışı bahisten elde edilen paraların soğuk cüzdan yöntemiyle aklandığı ve sahte belgelerle ticari faaliyetlerin yürütüldüğü belirtilmişti.

31 şirkete ait taşınmazlar ve mal varlıklarının müsaderesi de dava sürecinde talep edilen diğer konular arasında yer alıyor.

Trafikte Makas Atan Maganda Gözaltına Alındı 141,5 Kilo Kokain Yakalanan Geminin 10 Mürettebatından 8’i Beraat Etti Antalya'da Park Halindeki Tur Minibüsü Alev Alev Yandı Sakarya Dahil 24 İlde Siber Suç Operasyonu: 46 Şüpheli Gözaltında Patlama Sonrası İlk Anlar: Yaralı Taşıma Görüntüleri Ortaya Çıktı Sakarya’daki Oba Makarna Fabrikasında Şiddetli Patlama Anı!