Emre Mor transferinde anlaşma tamam! Yeni adresi belli oldu: Büyük sürpriz…

Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri de ardı arkasına yaşanıyor. Birçok flaş transferle sezona başlayan sarı-lacivertliler, önemli oyuncularla da yollarını ayırdı. Son olarak Ferdi Kadıoğlu'nun gönderilmesinin ardından Fenerbahçe'de uzun süredir gerçekleşmesi beklenen Emre Mor transferi de resmiyete kavuşuyor. İşte son dakika haberinin detayları…

Trendyol Süper Lig'de mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Avrupa'da da önemli başarılar elde etmek istiyor. Yaz transfer döneminde birçok yıldız futbolcuyla kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertliler, sürpriz ayrılıklar da yaşadı.

Son olarak Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a 30 milyon Euro bonservis bedeliyle satan Fenerbahçe, bir ayrılığın daha eşiğinde.

Fenerbahçe formasıyla beklentileri karşılayamayan Emre Mor, yeni takımıyla anlaşmayı tamamladı.

Avrupa'da kura günü! F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Başakşehir'in rakipleri belli Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'nun üstünü çizdiği isimlerden biri olan Emre Mor'a Süper Lig'den birçok talip çıktı. Bu talipler arasında imzaya en yakın takım Çaykur Rizespor oldu.

Karadeniz ekibi, sarı-lacivertlilerle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki sağ açıkla anlaşırken, kulüp tarafında da kalan ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından imzaların atılacağı öğrenildi.

Kontratının son yılına giren Mor'un satın alma opsiyonlu kiralık olarak Rizespor'a transfer olacağı bildirildi.

Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları kapsamında Emre Mor'u takasta kullanabileceği iddia edilmişti.

Özellikle Kasımpaşa'dan Yasin Özcan için harekete geçmeye hazırlanan Fenerbahçe'nin kadroda düşünülmeyen isimlerden Serdar Aziz ve Emre Mor'un yanı sıra altyapıdan 1 ya da 2 ismi kiralık olarak Kasımpaşa'ya önerebileceği belirtiliyordu.

Geçen sezon devre arasında Karagümrük'e kiralanan milli sağ kanat, kırmızı-siyahlılarda 13 maçta 841 dakika süre aldı.

1 gol, 2 asistlik performansına rağmen takımının ligden düşmesine engel olamadı. Tecrübeli sağ açık, Fenerbahçe'de ise 8 maçta 2 asist katkısı sağladı.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde son sözü Adli Tıp'ta