Ekmek Almaya Giden Çocuğa Çarpan Sürücü Olay Yerinden Kaçtı!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ekmek almaya giden 9 yaşındaki A.K., bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Sürücü ise kaza sonrası kayıplara karıştı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, akşam saatlerinde Şirinkuyu Mahallesi'nde meydana gelen kazada, ekmek almak üzere yola çıkan 9 yaşındaki A.K.'ye bir araç çarptı. Plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen aracın çarpması sonucu çocuk yaralandı, ancak sürücü olay yerinden kaçtı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen çocuğa yardım etmeye başladı ve durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Yaralı çocuk, olay yerine gelen ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!