Düzce'de Uyuşturucu Ticaretine Polis Engeli: 2 Gözaltı

Düzce'de, polis ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 2 kişi gözaltına alındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Çay Mahallesi'nde operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan O.O.Ö. ve İ.G. isimli şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 6 gram metamfetamin, bir adet ruhsatsız tabanca, uyuşturucu madde kullanımı ve satımına yönelik aparatlar ile 1 adet kelebek bıçak ele geçirildi.

O.O.Ö. hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, İ.G. Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Ayrıca, şüphelilerden uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen 2 kişi hakkında da uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Kitaplardan Uyarlanmış En İyi 17 Oyun House of the Dragon 3. Sezonda Büyük Rol Oynayabilecek 10 Karakter En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi Yüzüklerin Efendisi’nde Cüceler Neredeydi? The Sims Serisinin Tüm Oyunları Sıralandı: Hangi Oyun En İyisi?