Durağa Yanaşan Minibüsten Düştü, Sürücünün Ehliyeti İptal Edildi

Erzurum'da durağa yaklaşırken kapıyı erken açan minibüs sürücüsü, yolcunun düşmesine neden oldu. Sürücü, bir gün sonra aynı araçla trafiğe çıkınca ehliyeti iptal edildi ve toplamda 51 bin 169 TL ceza kesildi.

Erzurum'da bir minibüs durağa yaklaşırken kapısını erken açarak yolcu düşmesine neden oldu. Olayda yaralanan kadın yolcunun ardından, sürücü M.E.K., çeşitli trafik ihlallerinden ceza aldı ve ehliyeti iptal edildi.

14 Eylül 2024 tarihinde Erzurum'da, minibüsün kapısını açması sonucu bir kadın yolcu düştü ve yaralandı. Sürücü M.E.K., muayenesiz araç kullanma, yetersiz ehliyet, kaza yerini terk etme ve yetki belgesiz araç kullanma gibi ihlallerden ceza aldı. Bir gün sonra, muayenesiz ve yetersiz ehliyete sahip araçla trafiğe çıktığı sırada gazeteci tarafından görüntülendi. Gazetecinin uyarısına sinirlenen M.E.K., aracı hızla sürerek kırmızı ışıkta geçti.

Emniyet Müdürlüğü, olayın ardından M.E.K. hakkında toplamda 51 bin 169 TL idari para cezası uyguladı ve ehliyetini daimi olarak iptal etti. Ayrıca, sürücü hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, M.E.K.'nin toplamda 80 ceza puanı alarak ehliyetinin iptal edildiği belirtildi.

Eski One Direction Üyesi Liam Payne Hayatını Kaybetti Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı Rojin Kabaiş'in Ölümündeki İlk Bulgular Açıklandı: Cesedi Uzun Süre... Game of Thrones Dünyasının En Unutulmaz Karakterleri ve Hikayeleri