Damadına Ateş Etti, Kızı Hayatını Kaybetti: Aksaray'da Şok Olay

Aksaray’da boşanma aşamasındaki damadına ateş eden baba, kızı Fadimana Ok’un ölümüne neden oldu. Olay yeri tatbikatında pişmanlık belirten şüpheli, adli süreçle karşı karşıya.

Aksaray'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, boşanma aşamasındaki damadı Recep Ok'u tabancayla ağır yaralayan Mehmet Avşar, kızı Fadimana Ok'un siper olmak istemesi üzerine onu da vurdu. Olay, dün akşam saatlerinde yaşandı. Boşanma aşamasındaki çiftin tartışması sırasında Mehmet Avşar, damadına ateş ederken, Fadimana Ok araya girerek hayatını kaybetti.

Olayın ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak Fadimana Ok kurtarılamadı. Recep Ok’un durumu ise kritik olarak değerlendiriliyor. Olay günü yaşanan telefon görüşmesi sırasında damat ile kayınpederi arasında küfürleşmelerin olduğu ve bunun üzerine tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğü belirlendi.

Tatbikat Yapıldı: Olayın ardından kaçan Mehmet Avşar, saklandığı yerde yakalandı ve olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen tatbikatta, Avşar’ın olay günü yaşanan kargaşada sağ gözünde morluk oluştuğu gözlemlendi. İlk ifadesinde pişman olduğunu belirtti.

Fadimana Ok’un cenazesi ise Yenikent Belde Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek