D-650'de Korkunç Kaza: Cip Takla Attı, 8 Yaralı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, D-650 kara yolunda otomobil ile çarpışan cip takla attı. Kazada 8 kişi yaralandı. Ekipler olay yerine intikal ederek yaralılara müdahale etti ve kazanın nedenine dair inceleme başlatıldı.

This browser does not support the video element.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, D-650 kara yolunun Karapınar kavşağında meydana gelen trafik kazasında cip ile bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle cip takla attı ve ters döndü.

Kaza, bölgedeki kavşakta saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. Olayın hemen ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle, cipte bulunan 8 kişi çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın nedenine dair detaylı bir inceleme başlatıldı. Ekipler, kaza yerindeki ilk müdahalelerin ardından yolda trafik akışını sağlamak için çalışma yaptı.

Sakaryaspor, Ankaragücü Deplasmanı İçin Yola Çıktı Sakarya dahil 23 ilde DEAŞ'a darbe! 88 şüpheli yakalandı Sakaryaspor, Ankaragücü Karşısında İkinci Galibiyet Peşinde Sakaryalı şehidin bu görüntüleri yürekleri dağladı... Sakaryaspor Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına Devam EdiyorSakaryaspor, li Sakarya dahil 44 ilde zehir tacirlerine darbe: 293 şüpheli yakalandı!