Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’e sert mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada İsrail’e yönelik sert mesajlar verdi. İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulme karşı tepkisiz kalmayacağını belirtti.

Güçlü Bir Duruş Sergileyeceğiz

Erdoğan, “Biz nasıl Karabağ’a girdiysek, nasıl Libya’ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız” dedi. Bu açıklamasıyla, Türkiye’nin İsrail’in Filistin’e yönelik eylemlerine karşı güçlü bir duruş sergileyeceğini ifade etti.

‘’Kendi içimizden vuruluyoruz’’

‘’Eğer biz bugün İsrail’e karşı bu şekilde tepkimizi gösterebiliyorsak’’ diye konuşmasına devam eden Erdoğan, ‘’ Onlarla tüm ilişkilerimizi kesiyoruz ve biz bu adımları atarken ne yazık ki kendi içimizden vuruluyoruz’’ şeklinde konuştu.

‘’Süreci ona göre işleteceğiz’’

Filistin Yönetimi Başkanı Mahmut Abbas’ı Türkiye’ye davet ettiklerini fakat Abbas’ın olumlu yanıt vermediğini belirten Erdoğan, ‘’Önce bizden ayrıca özür dilemesi lazım ki bundan sonraki süreci ona göre işleteceğiz’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek