Cezaevinden izinli çıktı, silahlı kavgada hayatını kaybetti

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilen şahıs, çıkan silahlı kavgada hayatını kaybetti.

Olay, Muradiye Mahallesi’nde C.Ö.’ye ait iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilen Volkan Sağıroğlu (43) ile C.Ö. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen olayda C.Ö., tabanca ile Sağıroğlu’na ateş etti. Bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Volkan Sağıroğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemerin ardından Sağıroğlu’nun cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaçan şüpheli C.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı.

Cezaevinden izinli çıktı, silahlı kavgada hayatını kaybetti Daha önce böylesi görülmedi: Müze gibi muhtarlık Yusuf Alemdar sinyalini vermişti: Karasu sahil şeridinde işlem başladı TCMB, Haziran 2024 politika faizini yüzde 50’de sabit bıraktı Şehrin göbeğindeki otoparkı basıp çalışanı darp ettiler EPDK açıkladı: Elektriğe yüzde 38'lik zam