Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı. Operasyonda 593,45 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik kapsamlı bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında B.G. isimli şahıs yakalandı ve hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 188. maddesi uyarınca uyuşturucu madde ticareti yapmak ve 191. maddesi kapsamında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından işlem yapıldı.

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan B.G., polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda toplam piyasa değeri yaklaşık 700 bin Türk Lirası olan 593,45 gram skunk maddesi ile birlikte ele geçirildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!