Çanakkale'de Narkotik Operasyonunda Gözaltı Sayısı 27'ye Ulaştı

Çanakkale'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 27 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemler devam ediyor.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti yapan ve satan kişilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, narkotik ekipleri, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nden destek alarak 300 polis, 8 narkotik madde arama köpeği ve İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanarak şafak operasyonu düzenledi.

Operasyon, önceden belirlenen 32 adreste gerçekleştirildi ve toplam 32 şüpheli hedef alındı. Yapılan aramalar sonucunda, gözaltı sayısı 27'ye çıktı. Şüphelilerin ev ve üst aramalarında; 43,09 gram sentetik kannabinoid, 151 sentetik ecza, 32,37 gram metamfetamin, 0,57 gram esrar, silah, tüfek, 58 mermi, 2 av fişeği ve 5 adet payp ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, şüphelilerden iki kişinin daha önceki suçları nedeniyle arandığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtilen şüphelilerin, uyuşturucu ticareti ve diğer suçlamalarla ilgili ifadeleri alınacak.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!