Çanakkale Boğazı’nda Sürüklenen Tekne Kurtarıldı!

Çanakkale Boğazı’nda makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 2 kişi bulunan tekne, Kıyı Emniyeti botu tarafından yedeklenerek güvenli bir bölgeye çekildi.

Çanakkale Boğazı’nda Kumkale açıklarında makine arızası yapan 24 metrelik bir tekne, içinde bulunan 2 kişiyle birlikte sürüklenmeye başladı. Tekne kaptanının durumu Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü’ne bildirmesi üzerine, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait ‘KIYEM-1’ hızlı tahlisiye botu hızla bölgeye sevk edildi.

‘KIYEM-1’ botu tarafından yedeklenen tekne, Karanlık Liman bölgesine çekilerek emniyet altına alındı. Olay sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, teknenin güvenli bir şekilde kurtarılması sağlandı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!