Çağlar Söyüncü: "Taraftarımıza Moral Vermek İstedik"

Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Çağlar Söyüncü, Union Saint-Gilloise'yi 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından, taraftarlara moral vermek istediklerini açıkladı. Söyüncü, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Fenerbahçe'nin stoperi Çağlar Söyüncü, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki ilk maçlarında Union Saint-Gilloise'yi 2-1 yenerek taraftarlara moral vermek istediklerini belirtti. Maç sonrasında duygularını paylaşan milli futbolcu, "Buraya kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Geçtiğimiz hafta sonu zorlu anlar yaşamıştık ve onlara moral vermek istedik. Bu hedefimizi başardığımız için mutluyuz; onları biraz olsun sevindirebildik. Bizleri asla yalnız bırakmıyorlar ve bizim görevimiz de onları sürekli mutlu etmek." ifadelerini kullandı.

Söyüncü, takımın kazandığı her maçın kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Eğer takım kazandıysa, hepimiz iyiyiz; kaybettiysek, o zaman durumumuz pek iyi değil. Tüm destekleri için herkese çok teşekkürler." dedi.

Ayrıca, attığı gol hakkında konuşan Çağlar, "Golümü sevgili eşime armağan ediyorum." diyerek duygularını dile getirdi.

Harry Potter Evrenindeki En Güçlü 30 Büyü The Sims Serisinin Tüm Oyunları Sıralandı: Hangi Oyun En İyisi? Steam’e Göre En Rahatlatıcı 10 Oyun Kitaplardan Uyarlanmış En İyi 17 Oyun House of the Dragon 3. Sezonda Büyük Rol Oynayabilecek 10 Karakter Yüzüklerin Efendisi’nde Cüceler Neredeydi?