Büyükşehir otobüsleri bayramın 4 günü de ücretsiz

Büyükşehir, belediye otobüsleriyle Kurban Bayramı’nda 4 gün boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’nda 4 gün boyunca Büyükşehir Belediye otobüslerinin ücretsiz olarak hizmet sunacağını açıkladı.

Bayram boyunca hassas çalışma

Ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına bayram boyunca hizmetin büyük bir hassasiyetle sürdürüleceğini vurgulayan Büyükşehir, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir olarak vatandaşlarımızın her bayram olduğu gibi bu bayramda yanındayız. Bayram boyunca seferlerimiz ücretsiz olarak yapılacaktır. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda sahada olacak ekip arkadaşlarımız görevlerinin başında olacaklar. Büyükşehir olarak tüm vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyoruz” denildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!