Burdur-Antalya Karayolunda Feci Kaza: 4 Kişi Yaralandı

Burdur’un Çeltikçi ilçesinde meydana gelen kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu 2’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Burdur-Antalya karayolu Kuzköy kavşağında meydana geldi. Çeltikçi'den Burdur istikametine giden Şükrü A. (24) idaresindeki otomobil, Kuzköy kavşağında Osman Y. (81) yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu, Osman Y. ve eşi Şadiye Y. (79), Şükrü A. ve Ayşenur D. (21) yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Osman Y. ve Şadiye Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı