Bitlis'te Sağanak Yağış Sel Felaketine Neden Oldu!

Bitlis'in Güroymak ilçesindeki Gölbaşı beldesinde etkili olan sağanak, sel ve taşkınlara yol açtı. Altyapı zarar gördü, bazı evler su altında kaldı.

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesinde, etkili olan sağanak yağış sel ve taşkınlara yol açtı. Özellikle Köşk Mahallesi’nde meydana gelen sel, birçok ev ve bahçenin su altında kalmasına neden oldu. Yol ve altyapı da büyük zarar gördü.

Gölbaşı Belde Başkanı Hikmet Kardaş, bu yıl beldenin üçüncü kez sel felaketiyle karşılaştığını belirterek, "Beldemizdeki yollar, kanalizasyon şebekeleri, içme suyu hatları ve menfezler zarar gördü. Belediyemiz kısıtlı imkanlarla bu zararı telafi edemeyecek. Her yıl bu felaketler nedeniyle beldemiz zarar görüyor. Yetkililerimizden destek bekliyoruz" dedi.

Sel sonrası evi hasar gören Halise Kardaş ise, "Mutfak ve tuvaletimizin tavanı çöktü. Evimiz oturulmayacak halde. Zararımız büyük," diyerek yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi. Belediye ekipleri, sel felaketinin ardından bölgede temizlik çalışmalarına başladı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!