BİR ANDA ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Kocaeli TEM Otoyolu Karayolu’nda gitmekte olan bir araç alev topuna döndü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yangın söndürüldü fakat araç hurdaya döndü.

Edinilen bilgiye göre, İ.S.A. yönetiminde Kartepe ilçesi TEM Otoyolu Karayolu’ndan Ankara istikameti Tepetarla mevkiine gitmekte olan 34 BFD 94 plakalı hafif ticari araçtan gece saatlerinde bir anda dumanlar yükseldi. Durumu fark eden sürücü hemen aracı durdurarak aşağıya indi. Kısa sürede çıkan yangın aracın her yerini sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev topuna dönen aracı söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun çalışması neticesinde yangın söndürüldü fakat araç hurdaya döndü.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

2024'ün En Yüksek Puan Alan 10 Dizisi: Eleştirmenlere Göre En İyiler Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter Bu Hafta Sonu İzlenecekler: Netflix, Amazon Prime, Hulu ve Diğerleri Taylor Swift Rekor Kırdı: 2024 MTV Müzik Ödülleri Gecesine Damga Vurdu Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde son sözü Adli Tıp'ta Final Bölümleriyle Hayal Kırıklığı Yaratan 10 Dizi!