Bingöl'de Suçlulardan Kaçış Yok: 7 Kişi Jandarma Tarafından Yakalandı

Bingöl'de çeşitli suçlardan aranan 7 kişi, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Haklarında uyuşturucu, dolandırıcılık ve şiddet suçları bulunan şüphelilerin adli işlemlerine başlandı.

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Genç İlçe Jandarma Komutanlığı, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri, haklarında arama kaydı bulunan şahısları yakalamak amacıyla kapsamlı bir çalışma yürüttü. Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, çeşitli suçlardan aranan 7 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Yakalanan şahıslar arasında, hakaret, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, bilişim sistemleri aracılığıyla dolandırıcılık, başkalarına ait marka hakkında mal üretme, kadına karşı şiddet, cebir veya tehdit ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi suçlar bulunuyor. Şüphelilerin adli işlemleri, Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda devam ediyor.

House of the Dragon'un Aegon'u Başka Bir Joffrey Değil - Daha Kötü Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler Katil Semih Çelik’in Eski Kasap Arkadaşı Konuştu Beetlejuice 2 Gişede Büyük Başarı Elde Etti Yeni Harry Potter Dizisi, Hermione'nin Derinliklerine İnebilir Katil Semih Çelik'in mesajlaşmaları ortaya çıktı