Beşiktaş - Gençlerbirliği hazırlık maçı saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. 3 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa mücadelesi öncesinde hazırlık maçlarında motive olmak isteyen siyah-beyazlılar, deplasmandan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Kocaeli Yıldız Entegre Stadyumu'nda oynanacak maçın kanalı, yayın saati ve muhtemel 11'leri merak ediliyor. Peki Beşiktaş - Gençlerbirliği hazırlık maçı saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak. Karşılaşma TV 8,5 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

2024'ün En Yüksek Puan Alan 10 Dizisi: Eleştirmenlere Göre En İyiler Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter Bu Hafta Sonu İzlenecekler: Netflix, Amazon Prime, Hulu ve Diğerleri Taylor Swift Rekor Kırdı: 2024 MTV Müzik Ödülleri Gecesine Damga Vurdu Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde son sözü Adli Tıp'ta Final Bölümleriyle Hayal Kırıklığı Yaratan 10 Dizi!