Beşiktaş, Gaziantep'e 3 Eksikle Gidiyor!

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında yarın deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı takım, 3 eksikle Gaziantep'e uçtu ve namağlup unvanını sürdürmeyi hedefliyor.

Beşiktaş, Süper Lig'de yarın deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele, Gaziantep Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve hakem Muhammet Ali Metoğlu tarafından yönetilecek. Beşiktaş, haftanın önceki maçında UEFA Avrupa Ligi'nde Alman ekibi Eintracht Frankfurt’a 3-1 mağlup olmuştu.

Ligdeki ilk 6 maçında 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak toplamda 16 puan toplayan Beşiktaş, Gaziantep deplasmanında namağlup unvanını sürdürmeyi amaçlıyor. Öte yandan, Gaziantep FK, oynadığı 6 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, 4 kez de sahadan mağlup ayrıldı ve toplamda sadece 4 puan toplayabildi.

Beşiktaş, ligdeki tek puan kaybını deplasmanda Trabzonspor karşısında yaşadı. Bu sezon, Samsunspor ve Kayserispor deplasmanlarından galibiyetle dönen siyah-beyazlı takımda, Arthur Masuaku'nın kart cezası bitti ve Gaziantep maçında kadrodaki yerini alacak.

Beşiktaş kafilesi, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Gaziantep'e hareket etti. Tedavileri süren Necip Uysal ve Al Musrati, müsabakada forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın Gaziantep FK maçı kamp kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Mert Günok, Göktuğ Baytekin, Emir Yaşar, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Milot Rashica, Salih Uçan, Semih Kılıçsoy, Felix Uduokhai, Ciro Immobile, Joao Mario, Bakhtiyor Zaynutdinov, Ernest Muçi, Arthur Masuaku, Rafa Silva, Emirhan Topçu, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Gedson Fernandes ve Mustafa Erhan Hekimoğlu.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: Game of Thrones: Bilinen Her Valyria Kılıcı, Sıralandı