Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu İçin Manchester United Açıklaması!

Benfica'nın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Atletico Madrid karşısındaki başarılı performansının ardından hafif bir sakatlık yaşadı. Teknik direktör Bruno Lage, Manchester United ile ilgili iddialara dikkat çekerek Kerem'in Benfica'daki hedeflerine odaklanması gerektiğini belirtti.

Benfica'daki kariyerine harika bir başlangıç yapan Kerem Aktürkoğlu, Atletico Madrid ile oynanan maçta sağ ayağına darbe aldı. Portekiz basını, oyuncunun hafif sakatlandığını duyururken, Kerem bu konuda kendisinin sakat olmadığını açıkladı. Ancak Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, durumu değerlendirirken dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Devler Ligi'nde Atılan İlk Gol

Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta mücadelesinde Atletico Madrid'i 4-0 mağlup ederken, Kerem Aktürkoğlu maçta ilk golü atan isim oldu. Aktürkoğlu, Benfica formasıyla oynadığı beş maçta dört gol atıp iki asist yaparak büyük bir etki yarattı.

Kerem'in Mesajı ve Önceki Sakatlığı

Kerem Aktürkoğlu, Atletico Madrid karşısında elde edilen galibiyetin ardından Instagram'dan Benfica taraftarlarına mesaj gönderdi: "Önemli bir maçı kazandığımız için herkesi tebrik ediyorum ve bu geceyi daha özel kılan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte hayal kurmaya devam edelim."

Nacional ile oynanacak maç öncesinde sağ ayağına darbe alan Kerem, canlı yayında durumu hakkında bilgi vererek, "Sakat değilim, son maçta tedbir amaçlı oyundan çıkarıldım" dedi.

Lage'den Açıklamalar

Bruno Lage, Kerem'in durumunu değerlendirirken, "Kendini iyi hissetti ama yarın ne istediğimize bağlı olarak en iyi 11'e karar vereceğiz" ifadelerini kullandı. Ayrıca Manchester United dedikodularıyla ilgili, "Kerem'in ana hedefi burada harika bir kariyere sahip olmak" diyerek oyuncunun Benfica'daki hedeflerine odaklanması gerektiğinin altını çizdi.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: Game of Thrones: Bilinen Her Valyria Kılıcı, Sıralandı SOLOTÜRK ve Akıncı'dan nefes kesen gösteri