Başkan Işıksu: Adapazarı'mızda muhabbet var

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Işıksu'ya ziyaretlerde AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci de eşlik ediyor.

This browser does not support the video element.

HABER FOKUS / DUYGU CEYLAN

Ziyaret sırasında esnafın istek ve önerilerini dinleyen Başkan Işıksu, Adapazarı'nın daha güzel yarınlara ulaşması için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. Vatandaşlar tarafından olumlu karşılanan bu ziyaret, Başkan Işıksu'nun halkla iç içe olma ve onların sorunlarına çözüm bulma konusundaki kararlılığını ortaya koydu.

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başakn Işıksu; "Adapazarı'mızda muhabbet var. AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Ali İnci ve İlçe Başkanımız Samet Çağlayan ile birlikte esnafımızı ziyaret ettik, ADA HAYAT Yerinde Kentsel Dönüşüm Projemizin Uygulama Alanında son çalışmalarımızı aktardık, Adapazarı Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret ettik ve Sakarya Büyükşehir Belediyemizin Ofis Sanat Merkezi'ndeki Anadolu Ajansı Filistin "Kanıt" Sergisinin açılışına katıldık. Birlik ve beraberlikle şehrimiz için aşkla hizmete devam inşaallah." dedi.

Sakarya’da Korkunç Olay: 35 Yaşındaki Kadın Silahla Başından Vuruldu Alemdar’dan 500 Milyonluk Yatırım Ölüm onu tuvaletini yaparken yakaladı! Yenigün Mahallesi'nde panik dolu dakikalar! Oto yıkamacıda korkutan yangın: Mahalleli sokağa döküldü Tüpten sızan gaz patladı: 3 kişi yaralandı