Bakan Yumaklı’dan Çiftçilere destek mesajı

Türkiye Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı 2024 yılında yapılacak çiftçi desteklemelerine ilişkin kararın resmî gazetede yayımlandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yumaklı Konu ile ilgili ‘’ Bitkisel üretimde planlamaya 2024-2025 üretim dönemiyle başlayacağız’’ dedi.

Son destek kararımız

‘’Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı olsun’’ temennileriyle açıklamasına başlayan Bakan Yumaklı, ‘’Çiftçilerimizin 2024 yılındaki üretimleri için vereceğimiz bu destekler, Bitkisel Üretim Planlaması öncesinde eski modele göre açıkladığımız son destek kararımızdır’’ ifadelerine yer verdi.

‘’Çiftçilerimize bereketli bir üretim dönemi diliyorum’’

Çiftçilerin destekleneceği en yeni modeli anlatan Yumaklı, ‘’Bundan sonra uygulayacağımız yeni modelde çiftçilerimiz, üretim dönemi başlamadan önce hangi ürüne ne kadar destek alacağını önceden bilecek. Çiftçilerimizin 2025 yılındaki üretimlerini kapsayacak desteklerimizi de önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Çiftçilerimize bereketli bir üretim dönemi diliyorum’’ şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı