Ayvacık Açıklarında 22 Kaçak Göçmen Kurtarıldı!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında motor arızası yapan bir lastik bot içindeki 22 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında meydana gelen olayda, motor arızası nedeniyle sürüklenen bir lastik bot içindeki 22 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Botta bulunan göçmenlerin 9'u çocuk olmak üzere toplam 22 kişi, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

Ekipler, yardım talebinde bulunan göçmenlere ulaşmak için harekete geçti ve Sahil Güvenlik Botu KB-119 ile kurtarma işlemini gerçekleştirdi. Kurtarılan kaçak göçmenler, gerekli işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler Katil Semih Çelik’in Eski Kasap Arkadaşı Konuştu Fatih’teki vahşette yeni detaylar! Cani Semih Çelik Cinayet Gününde Fırına Uğrayıp Bu Soruyu Sormuş!