Aydın'da Vandallar Park Bankını Söküp Ağaca Astı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir çocuk parkındaki oturma bankı, kimliği belirsiz kişilerce zeytin ağacına asıldı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Davutlar Mahallesi'nde bulunan Satı Kadın Parkı'nda sabah saatlerinde bakım çalışmaları sırasında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yere sabitlenmiş ahşap bir oturma bankının yerinde olmadığını fark etti.

Yapılan incelemeler sonucunda, bankın bir zeytin ağacının dalları arasında asılı olduğu belirlendi. Ekipler, yaklaşık 15 dakikalık bir çalışmanın ardından bankayı ağaçtan indirerek tekrar yerine monte etti.

Bu olay, kent genelinde sık sık zarar gören oyun grupları ve park mobilyalarıyla ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine 'Bu kadarına da pes' dedirtti.

Kuşadası Belediyesi yetkilileri, vandalizmin sorumlularının bulunması için konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.

2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler Katil Semih Çelik’in Eski Kasap Arkadaşı Konuştu Fatih’teki vahşette yeni detaylar! Cani Semih Çelik Cinayet Gününde Fırına Uğrayıp Bu Soruyu Sormuş!