Aydın'da Polis Operasyonu: 29 Suç Kaydı Olan Şahıs Yakalandı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, 29 suç kaydı bulunan ve 28 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbari bilgiler doğrultusunda aranan şahsın kullanabileceği değerlendirilen bir aracı, İncirliova-Aydın kara yolu üzerinde durdurdu. Kaçmaya çalışan K.Ü. isimli şahıs, araçtan indirilerek yakalandı. Yapılan detaylı incelemede, şahsın 29 suç kaydı olduğu ve "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" ile "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçlarından 28 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi.

Ayrıca, şahsa ehliyetsiz araç kullanmaktan 26.054 TL trafik idari para cezası uygulandı. Şüpheli, gerekli adli işlemlerin ardından tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Polis ekipleri tarafından yakalanma anı ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıdı. Görüntülerde, polisin şüphelinin aracının önünü keserek yakaladığı anlar yer aldı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!