Aydın'da Jandarma Operasyonunda 201 Aranan Şahıs Yakalandı

Aydın'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, 1-15 Ekim tarihleri arasında haklarında yakalama kararı bulunan 201 şahıs kıskıvrak yakalandı. Operasyonlar, halkın güvenliği için sürdürüldü.

Aydın'da jandarma ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri ve İlçe Jandarma Komutanları, 1-15 Ekim 2024 tarihleri arasında hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Bu operasyonlar sonucunda, toplamda 201 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında; 0-5 yıl arası hapis cezası ile aranmakta olan 96 kişi, 5-10 yıl arası hapis cezası ile aranmakta olan 12 kişi, 10-20 yıl arası hapis cezası ile aranmakta olan 7 kişi, 20 yıl üzeri hapis cezası ile aranmakta olan 6 kişi ve ifadeye yönelik olarak aranan 80 kişi yer aldı.

Operasyonlar sonucunda yakalanan 201 şahıs arasında ciddi suçlar işleyen kişiler de bulunuyor. Bunlar arasında; öldürme suçundan 4, dolandırıcılık suçundan 27, narkotik suçlarından 24, hırsızlık suçundan 19, yaralama suçlarından 24, terör suçlarından 2, yağma suçundan 3 ve diğer suçlardan 98 şahıs tespit edildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!