Avukatını Bıçakla Tehdit Eden Adam Tutuklandı!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, kaybettiği ceza davasının avukatlık vekalet ücretini fazla bulan 61 yaşındaki Ömer Izladı, avukatını bıçakla tehdit ederek "borcu yoktur" yazısı aldı.

Uzunköprü Adliyesi'nde görülen bir ceza davasında, karşı tarafın avukatlık ücreti olan 17 bin 900 lirayı ödemesi mahkeme tarafından hükmedilen Ömer Izladı, vekalet ücretinin fazla olduğunu düşünerek avukatı Nebi Doğan'ın ofisine gitti. Burada, avukat Doğan’ın indirim talebini reddetmesi üzerine, Izladı yanında getirdiği bıçağı Doğan'ın boğazına dayadı.

Olay sonrasında avukat Doğan, Izladı hakkında şikayette bulundu. İzladı, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından "nitelikli yağma" suçundan tutuklandı.

Edirne Barosu'ndan Sert Tepki

Edirne Barosu Başkanı Gökhan Karakoç, olayla ilgili bilgi almak üzere Uzunköprü Adliyesi'ne gitti. Karakoç, avukata yönelik saldırıyı şiddetle kınayarak, adli sürecin takipçisi olacaklarını belirtti. Karakoç, "Bu menfur saldırıyı en üst tondan kınıyoruz. Yurttaşın hak arama hürriyetinin teminatı olan avukatlar, görevlerini icra ederken taraf olmamalıdırlar. Bu tür saldırıların tekrarlanmaması adına, failin hak ettiği cezanın verilmesi için adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.

Saldırıya uğrayan Avukat Nebi Doğan’ın boynunda 3 santimlik bir bıçak yarası oluştu. Karakoç, "Yaralanması ciddi boyutta değil ama olabilirdi. Tek tesellimiz bu" ifadelerini kullandı.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: Game of Thrones: Bilinen Her Valyria Kılıcı, Sıralandı