Apartman Bodrumunda Çıkan Yangında 4 Kişi Son Anda Kurtarıldı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bir apartmanın bodrum katında çıkan yangını söndürmeye çalışan 4 kişi, yoğun dumandan etkilenerek mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri, bodrumda sıkışan kişileri kurtardı.

This browser does not support the video element.

Hereke Kışladüzü Mahallesi Karaali Sokak'ta bulunan bir apartmanın bodrumunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını söndürmek için bodruma giren 4 kişi, yoğun dumandan etkilenip çıkış yolunu bulamayınca mahsur kaldı.

Olay yerine hızla ulaşan itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri, yangına müdahale ederek içerideki 4 kişiyi kurtardı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kişiler oksijen tedavisi sonrası iyi durumdayken, itfaiye ekipleri bodrumun duvarını kırarak yangını kontrol altına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kafe Kavgasında Abi ve Kardeşi Öldüren 2 Şüpheli Tutuklandı Gelin ve damat kavganın ortasında kaldı Körfez'de Tandır Yangını! Alevler Barakayı Kül Etti Geri Manevra Yapan Otomobil İş Yerine Çarptı: 1 Yaralı İzmit’te Korkutan Yangın: İş Yeri Küle Döndü! Hızlı Tren Rayında Çıkan Yangını Canlarını Hiçe Sayarak Söndürdüler