Antalya'da Yumruklu Saldırıda Çiçekçinin Beyin Ölümü Gerçekleşti

ntalya'da Kıvanç Şensöz tarafından yapılan saldırıda ağır yaralanan çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı'nın beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi. Olay sosyal medya tartışması sonrası gerçekleşti.

Antalya'da yaşanan korkunç bir olayda, Kıvanç Şensöz'ün sosyal medya üzerinden yaşanan bir tartışma sonrası saldırdığı 29 yaşındaki çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı'nın beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Olay, 12 Ekim'de Kepez ilçesinde meydana geldi. Yıldırıcı, bir çiçek fotoğrafının paylaşılması üzerine kendisine yöneltilen hakaretleri yanıtlamak için Şensöz ile yüz yüze görüşmeye gitti. Görüşme sırasında Şensöz, Yıldırıcı’ya yumruk atarak yere düşürdü ve yerde tekmelemeye devam etti. Olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yıldırıcı, ambulansla hastaneye kaldırıldığında beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan Yıldırıcı'nın sağlık durumu ciddiyetini korurken, Kıvanç Şensöz gözaltına alındı ve daha sonra tutuklandı.

Yıldırıcı’nın ailesi, organ bağışı için hastane yetkilileriyle görüşecek.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!