Ankara'da otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi Yeşilkuşak Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil takla attı. Devrilen araç metrelerce savrulduktan sonra ancak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybettiği belirlenen 18 yaşındaki M.K.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaralı M.A.C.'nin ise hastaneye nakledildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2024'ün En Yüksek Puan Alan 10 Dizisi: Eleştirmenlere Göre En İyiler Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter Bu Hafta Sonu İzlenecekler: Netflix, Amazon Prime, Hulu ve Diğerleri Taylor Swift Rekor Kırdı: 2024 MTV Müzik Ödülleri Gecesine Damga Vurdu Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde son sözü Adli Tıp'ta Final Bölümleriyle Hayal Kırıklığı Yaratan 10 Dizi!