Amasya'da Rektör, Yeni Öğrencileri Otogarda Karşıladı

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve üniversite çalışanları, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde şehre gelen öğrencileri otogarda karşıladı. Öğrencilere valizlerini taşımada yardımcı olan ekip, onları üniversitenin tahsis ettiği araçlarla kalacakları yerlere ulaştırdı.

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte birçok şehirde öğrenci yoğunluğu yaşanırken, Amasya'da dikkat çeken bir karşılama etkinliği gerçekleştirildi. Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve üniversite çalışanları, şehre gelen yeni öğrencileri otogarda bizzat karşıladı. Rektör ve personel, öğrencilerin valizlerini taşıyarak onların otogara adım attıkları ilk andan itibaren yanlarında oldu.

Üniversite Otobüsleri ile Ulaşımlar Sağlandı

Rektör Turabi ve ekibi, öğrencileri kalacakları yurt ve evlere üniversitenin otobüsleriyle taşıyarak sıcak bir karşılama gerçekleştirdi. Valizlerini taşımalarına da yardım edilen öğrenciler, bu jest karşısında mutluluklarını dile getirdi.

Rektör Turabi: "Elimizden Geleni Yapacağız"

Karşılama etkinliği sırasında açıklamalarda bulunan Rektör Turabi, üniversitenin öğrenci sayısının 23 bini aştığını belirterek, "Anne ve babaları nasıl uğurladıysa biz de buradaki aileleri olarak onları devletimizin bize tahsis ettiği araçlarla taşıyıp sıcak bir karşılama yapmak istedik." dedi. Öğrencilerin muhtemel sorunlarında kendilerine ulaşabileceklerini de belirten Turabi, "En iyi ve huzurlu bir şekilde eğitim görebilmeniz için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Bu etkinlik, üniversitenin öğrencilere yönelik sıcak ve destekleyici yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!