Amasya’da İki Otomobil Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı

Amasya'nın Taşova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Araç içinde sıkışan Hamit ve Kader Sobacı çiftinin yaralandığı kazada, her iki araçta da büyük hasar oluştu.

Amasya’nın Taşova ilçesinde, Yeni Mahalle Lalezar Caddesi ile İnönü Caddesi'nin kesişim noktasında iki otomobilin çarpışması sonucu büyük bir kaza gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yan yatarak büyük hasar gördü. Bu araçta bulunan Hamit Sobacı ve eşi Kader Sobacı araç içinde sıkışarak yaralandı.

Olay Yerinde Müdahale ve Soruşturma Başlatıldı

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, sıkışan çiftin yardımına koştu ve ambulansla hastaneye kaldırdı. Diğer otomobilin sürücüsü Hamide Duyum ise kazadan yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri kazanın nedeni ve detaylarını araştırmak üzere inceleme başlattı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!