Amasya'da 2 Günde 30 Aranan Şahıs Yakalandı

Amasya'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla, 2 gün içinde 30 aranan şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, son iki günde gerçekleştirdiği arama faaliyetleri sonucunda 30 aranan şahsı yakaladı. Operasyon, kasten öldürme, yağma, kasten yaralama ve uyuşturucu madde kullanma gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahısları hedef aldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, kasten öldürme suçundan 7 yıl 6 ay, yağma suçundan 30 yıl, kasten yaralama suçundan 3 yıl ve uyuşturucu madde kullanmak, satın almak ve bulundurmak suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 4 şahıs cezaevine teslim edildi. Ayrıca, mala zarar verme, dolandırıcılık ve diğer suçlardan aranan toplam 26 şahıs da adli makamlara sevk edildi.

Amasya Valisi Önder Bakan, güvenlik güçlerinin başarılı çalışmalarını takdir ederek, "Amasya'mız ve vatandaşlarımızın huzuru için güvenlik güçlerimizin suçlularla mücadelesi aralıksız devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!