Aleyna Tilki ve Dedublüman'dan Heyecan Verici Cover: "Sana Güvenmiyorum''

Müzik dünyasında genç yeteneklerden Aleyna Tilki ve popüler grup Dedublüman, merakla beklenen bir projeye imza atıyor. İkili, 25 Ekim'de "Sana Güvenmiyorum" adlı şarkının cover versiyonunu dinleyicilere sunacak.

This browser does not support the video element.

Aleyna Tilki’nin güçlü vokali ve Dedublüman’ın enerjik tarzı, bu coverın dinleyiciler üzerinde büyük bir etki bırakacağına şüphe yok. Orijinal versiyonu ile dinleyicilerin gönlünde taht kuran "Sana Güvenmiyorum", yeni yorumuyla farklı bir boyut kazanacak.Şarkının tanıtımı için sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan Tilki ve Dedublüman, hayranlarını heyecanlandıran teaserlar paylaştı. 25 Ekim’de çıkacak olan bu yeni versiyon, müzik listelerinde de büyük bir yer edinmeye aday görünüyor. Müzikseverler, bu özel çalışmayı kaçırmamak için takvimlerini işaretlesin!

Ankara Devlet Opera ve Balesi, yeni sanat sezonunu açtı Vefatından 51 yıl sonra robotu sahnede konser verdi TRT Avaz’ın 15. Yılı ve Nevruz Özel Konseri düzenlendi 600 yıllık tarihi hamamda kahve yolculuğu Dünyanın nadir motifleri bu koleksiyonda: 17 ülkeden 120 duvar halısı Ganalı eski güzel 126 saat boyunca şarkı söyleyerek rekor kırdı