Alemdar'dan bir jestte taraftara!

Sakaryaspor’un Çorum ile oynayacağı karşılaşma öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın Alemdar’ın taraftarların Çorum’a gitmesi için otobüs desteğinde bulunacağı öğrenildi.

HABER FOKUS

Yeşil siyahlılar, 1.Lig yarı finalinde Cumartesi günü saat 21:45’de Yeni Çorumspor AŞ ile karşılaşacak. Dev maçta Sakaryasporlu taraftarlar takımlarını yalnız bırakmayacak.

Sakaryaspor’un konaklama ve ulaşım masrafları için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın devreye girdiği ve takımın konaklayacağı otelin ayarlamasının yanı sıra Başkan Alemdar’dan bir jestte taraftarlara geldi.

Alemdar’ın taraftarların Çorum’a gidip Yeşil-Siyahlı takımı yalnız bırakmaması için otobüs desteğinde bulunacağını söyledi.

Sakaryaspor’un Çorum ile oynayacağı karşılaşma öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’dan bir jest de taraftarlara geldi. Başkan Alemdar’ın taraftarların Çorum’a gitmesi için otobüs desteğinde bulunacağı öğrenildi.

Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 2024'ün En Yüksek Puan Alan 10 Dizisi: Eleştirmenlere Göre En İyiler 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Bu Hafta Sonu İzlenecekler: Netflix, Amazon Prime, Hulu ve Diğerleri 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde son sözü Adli Tıp'ta