Alemdar’dan 500 Milyonluk Yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf alemdar görevine başladığı andan itibaren Sakarya ve Sakaryalılar adına yapılan çalışmaların toplamda 500 milyon lira olduğu bilgisi paylaşıldı.

This browser does not support the video element.

Sürdürülebilir hayat

Büyükşehir Bünyesinde Kentsel Tasarım konusunda şehir planlamasının daha detaylı ve halka elverişli yapılmasına olanak sağlanmış ve Sıfır atık projeleriyle daha sağlıklı ve sürdürebilir bir hayat sunulduğu ifadeleri kullanıldı.

Akıllı Belediyecilik

Birçok ilçe ve mahallenin doğalgaz dönüşümü sağlanılarak aynı zamanda var olan doğalgaz hatlarının tekrar yenilenerek halk adına kolaylıklar sağlanmıştır. Aynı disiplin ve özveriyle yapılan ve yapılmaya devam edecek olan asfalt çalışmaları da büyükşehirin halk adına yaptığı akıllı belediyecilik sunumlarından biri olarak kamuoyuna sunulmuştur.

Sapanca’ya kolektör hattı

Son olarak Sapanca gölüne yapılan kolektör hattı ile tüm Sakaryalılara sağlıklı içme suyu ve daha sağlıklı bir doğa bırakmayı amaçlayan Sakarya büyükşehir belediye başkanı Yusuf alemdar ve beraberindeki büyükşehir çalışanları Kuzey sahilleri rekreasyon düzenlemesiyle birlikte toplamda 500 milyon değerinde yatırıma ulaşılmıştır.

Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakarya Dahil 24 İlde Siber Suç Operasyonu: 46 Şüpheli Gözaltında Patlama Sonrası İlk Anlar: Yaralı Taşıma Görüntüleri Ortaya Çıktı Sakarya’daki Oba Makarna Fabrikasında Şiddetli Patlama Anı! Patlamada Yaralanan İşçi Dehşet Anlarını Anlattı Hendek'teki Patlamaya İlişkin Hastaneden Açıklama Geldi