Alemdar Ankara’dan müjdelerle döndü

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti heyetiyle birlikte Ankara'dan 500 milyon TL'lik müjdeyi paylaştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Başkan Alemdar'a içme suyu, asfalt, Sapanca Gölü çevresinde kentsel tasarım, kuzeydeki 3 ilçeye mavi bayrak, sıfır atık, doğalgaz dönüşüm desteğini içeren projeler için onay verdi. Alemdar, “Sakarya'mıza büyük müjdelerle dönüyoruz. Şehrin çehresini değiştirecek büyük projeler için yola çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Milletvekilleri Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya ve Ali İnci ile birlikte Ankara'da kritik temaslarda bulundu. 

Sakarya'yı konuştular

Heyet, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Sakarya heyeti daha sonra Çevre Yönetimi Genel Müdürü Fatih Turan'ı ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Alemdar, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Milletvekilleri İnci ve Kocacık’la birlikte daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’la da bir araya geldi. 

Başkan Alemdar, beklenen müjdeyi verdi ve dosya olarak sunulan toplamda 500 milyon TL'lik yatırımı içeren projelerin Bakan Murat Kurum'un onayından geçtiğini açıkladı.