Alabora Olan Teknedeki 7 Kişi Sahil Güvenlik Ekiplerince Kurtarıldı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde alabora olan teknedeki 7 kişi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Çanakkale'nin Biga ilçesi Bozlar köyü açıklarında saat 17.00 sularında bir tekne alabora oldu. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Alabora olan teknedeki 7 kişi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından başarıyla kurtarıldı. Kurtarılan vatandaşlar, Sahil Güvenlik botu ile Karabiga beldesine getirildi ve burada ambulansla Biga Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bozlar açıklarında bir teknenin alabora olması üzerine Sahil Güvenlik timlerimizce 7 vatandaşımız sudan alınmıştır. Sahil Güvenlik botumuzla karaya intikal ettirilen vatandaşlarımız, tedbiren İlçe Devlet Hastanemize sevk edilmiştir. Vatandaşlarımızın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamakta ve sağlıkları iyi durumdadır” dedi.

Resident Evil Oyunları Kolaydan Zora Doğru Sıralandı Harry Potter Evrenindeki En Güçlü 30 Büyü Game of Thrones’daki Tüm Haneler Sıralandı Aslında Önemli Olmayan 10 Harry Potter Kurgu Boşluğu Steam’e Göre En Rahatlatıcı 10 Oyun Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı