Akseki'de Yağışa Bağlı Trafik Kazası: 1 Yaralı

Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yağışlı havanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs devrildi.

Antalya’nın Akseki ilçesinde, saat 16.00 sıralarında Akseki-Seydişehir karayolu Yarpuz Mahallesi yakınlarında bir trafik kazası gerçekleşti. Seydişehir yönünden Akseki'ye seyir halinde olan Hüseyin Ç. idaresindeki ticari minibüs, yağış ve ıslak zemin nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki dağlık ve taşlık alana çarparak devrildi.

Kaza sonrasında çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine ambulans, Bölge Trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazadan yara almadan kurtulan minibüs sürücüsü Hüseyin Ç., araçta yolcu olarak bulunan Emine Ç. ise hafif yaralandı. 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı, Akseki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek