Akşehir'de Tarihi Kur'an-ı Kerim Ele Geçirildi

Konya'nın Akşehir ilçesinde yapılan bir ihbar sonucu, durdurulan bir araçta tarihi bir Kur'an-ı Kerim bulundu.

Konya'nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan bir ihbarı değerlendirerek durdurdukları araçta tarihi eser niteliğinde bir Kur'an-ı Kerim ele geçirdi. Edinilen bilgilere göre, Isparta istikametinden gelen yabancı plakalı bir araç hakkında, tarihi eser niteliğindeki Kur'an-ı Kerim bulunduğu ihbarı yapıldı.

Ekipler, söz konusu aracı Akşehir Engili yol kavşağında durdurdu. Araçta bulunan S.T. ve Y.T. isimli kişiler gözaltına alınırken, araçta yapılan aramada tarihi Kur'an-ı Kerim tespit edildi. Olayla ilgili olarak, araçtaki iki kişi hakkında ‘2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet' suçundan işlem yapıldığı bildirildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!